2016-08-23 09:42:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fordulhat ma a kocka

Napi horoszkóp augusztus 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lassítson egy kicsit, keressen könnyen megoldható feladatokat, és tegyen félre mindent, ami nem annyira szükséges. Lehet, hogy támad egy jó ötlete, ami anyagilag is sokat hozhat a házhoz, ám a várt eredmény eléréshez sok kitartásra és kemény munkára van szükség.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kitudódhat ma valami, aminek egyáltalán nem örül. Valószínűleg korábban hibát vétett, és ezzel kell most szembesülnie. Az őszinteség a célravezető megoldás! A többiek megértőbben reagálnak, mint várta volna, hálás lesz nekik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Anyagilag sikeres nap elébe néz. Talán valaki megadja a tartozását, pedig már rég lemondott róla. Tegye félre a pénzt, ne herdálja el felesleges dolgokra! Az este romantikus hangulatban telik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Valaki rosszindulatú pletykát indít el a munkahelyén, valószínűleg a riválisa az illető. Ne hagyja, hogy intrikáljon ön ellen, tisztázza magát! A határozottságával most maga mellé tudja állítani a többieket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sajnos kedvezőtlen változások várhatóak a munkahelyén. Talán átszervezik a munkaköröket, és önt olyan feladattal bíznák meg, amihez semmi kedve nincsen. Próbálja ennek elejét venni, beszéljen nyíltan a főnökével. Valószínűleg sikerül majd lebeszélni a tervéről.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A magánéletében olyan problémával szembesülhet, amit most nem bír megoldani. Adjon magának egy kis időt, később adódhat olyan ötlete, ami egyszeriben feloldja a konfliktust. Kérjen segítséget a párjától!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Remek ötletei lehetnek ma, ám a megvalósításukkal várjon pár napot. Ma a higgadtság a kulcsszó, mert délután olyan helyzetbe kerülhet, ami alaposan kibillenti a nyugalmából… Ne menjen bele parttalan vitákba!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma minden másképp alakul, mint ahogy eltervezte, legyen rugalmasabb egy kicsit! A fejlemények pozitívak lesznek, de csak akkor, ha megőrzi a nyitottságát, és nem ragaszkodik makacsul az álláspontjához.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Bizonyos dolgokon változtatnia kellene, már nem sokat tétovázhat és hamarosan meg kell hoznia egy döntést. Ez jó is így, mert minél tovább hezitál, annál kevésbé valószínű, hogy sikeres lesz a dolog kimenetele.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma jól tud érvényesülni, a baráti kapcsolatai révén egy előnyös lehetőséghez juthat. Talán olyan bizalmas információkat szerez, amelyek jelentős segítséget jelentenek az üzleti életben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Fordulhat ma a kocka. Most ön tud másokat ösztökélni, segíteni abban, hogy elhagyják a megszokott utakat. Lendülete és optimizmusa új megoldásokhoz vezeti. A napot nagy megelégedéssel zárhatja.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nincs most sok kedve dolgozni, ne is tervezzen olyan dolgokat, amelyek nagyobb megerőltetéssel járnának. A délutáni baráti találkozók nem csak jól sikerülnek, hanem remek ötletekhez is juttatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: